WEEKVLOG 2 / MEETINGS, MAKE-UP HEAVEN BIJ CHARLOTTE TILBURY, EEN SECRET PROJECT EN LUNCHDATES!

Laten we deze nieuwe week beginnen met een verse vlog! Vorige week was ik bij de lancering van Charlotte Tilbury in de Bijenkorf, mijn nummer 1 favoriete make-up merk. Had ik een aantal hele leuke meetings, werkte ik aan een secret projectje samen met Jolielot, pimpte ik mijn nieuwe paar Celine sunnies en had ik een paar gezellige lunch dates!

Deze week staat in het teken van alle projecten afronden, deadlines, opruimen en inpakken want donderdag vlieg ik samen met Milan naar New York! Een week die ik zal vastleggen met een vlog dus stay tuned.. Ik hoop dat jullie weekvlog 2 leuk vonden, vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal dan blijf je op de hoogte van al mijn nieuwe video’s!

Hele fijne week allemaal en ik spreek jullie heel snel weer!

Xx Rosanna

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
 • Gina

  Wat een leuke vlog weer! Ik ben benieuwd wat voor jurkje je hebt gekocht bij de Zara 😉

 • linda

  Heel leuk en wat zijn je ogen mooi tijdens het afsluiten van je vlog!

 • Laurence

  I love your blog and videos!
  Ook heel mooi vormgegeven 🙂
  xx Laurence