VLUNE / ELKE DAG VLOGGEN EN WIT HAAR??

Zoals ik al op instagram en snapchat had aangekondigd (username: BillieRoseBlog) ga ik de hele maand juni iedere dag vloggen/een nieuwe video op mijn YouTube kanaal posten! Een challenge die ik aan wil gaan om meer te posten, te oefenen met editen (het gaat steeds iets sneller, doe geen 5 uur meer over een video, jeej) en zodat jullie mij wat beter leren kennen!

Er staan een aantal hele leuke reizen, events, shoots, afspraken gepland deze maand en ik neem jullie naar alles mee! Super spannend en stiekem ben ik best een beetje zenuwachtig voor deze commitment maar ik ga er voor! Hoop dat jullie het leuk vinden en mijn vlog avontuur gaan volgen. Abonneer je op mijn YouTube kanaal zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwste video’s want ik zal niet alles op mijn blog gaan posten 😉

Let me know wat jullie ervan vinden en of jullie nog speciale video verzoekjes hebben!

Xx Rosanna

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • SixFeetFromTheEdge

    Yayy ik ben nu al fan!