VIDEO / 25 FACTS ABOUT MOI STARRING MILAN!

Vandaag vertel ik jullie 25 random facts about me, en Milan komt er ook gezellig bij. Al is hij een beetje camera shy (en kreeg hij een spontane black out, ondanks dat we bijna 10 jaar samen zijn kon hij maar 2 random facts bedenken) heb ik het toch voor elkaar gekregen dat hij gezellig kwam joinen! Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden!

Je kan je abonneren op mijn Youtube kanaal , zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s!

Fijn dagje allemaal, ik ga mijn koffer maar even inpakken want er staan een hoop reisjes op de planning. Aangezien ik normaal gesproken altijd véél te laat begin ga ik me dit keer iets beter voorbereiden.

xxx-

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
 • Jint

  Heel leuk! Ik haat koken ook en ben zoo bang voor spinnen! 😉

  Xx
  Jint

  http://www.vanilla-andvelvet.blogspot.nl

 • Angela Booij

  Ik hou echt van jouw vlog’s! Je doet het zo goed! En tof dat je genomineerd bent, dat verdien je echt!

  Oh en nog even wat, jij en Milan zijn echt een leuk stel, na bijna 10 jaar nog zo happy samen! Love it <3

  Xoxo , Angie

  • Aaah wat super lief en leuk om te horen, dankjewel Angela!! X

 • Wat een superleuke video! Jullie zijn echt zo leuk samen, haha! Tof om te zien. Veel plezier in Parijs!

 • Mariska Oldenburg

  haha echt een leuke video!

  http://fashion-hooked.blogspot.nl/