VIDEO / 7 TIPS VOOR MOOI, GEZOND EN PLUIS VRIJ HAAR

Good morning en happy Sunday! Het is weer tijd voor een nieuwe video en vandaag deel ik met jullie mijn 7 tips voor mooi, gezond en pluis vrij haar! Ik krijg altijd veel vragen over mijn haircare routine dus ik hoop dat ik jullie met deze video een beetje kan helpen.

Zoals ik jullie in de video vertel ben ik onwijs fan van de nieuwe Frizz Ease lijn van John Frieda, vooral de 10 day tamer is mijn favoriet. Een mega verzorgend product wat je voor je je haren wast aanbrengt en vervolgens na 10 minuutjes uitspoelt. Het resultaat is super zacht en puisvrij haar voor wel 10 dagen lang! John Frieda heeft nu een hele leuke contest op Facebook waarvoor je je kan aanmelden, er worden 10 meiden uitgekozen die een groot Frizz Ease pakket ontvangen! Wat John Frieda van je vraagt is om iedere dag een mooie hair selfie te posten met de hashtag #10dayselfie. De winnaar ontvangt een gave polaroid camera t.w.v €150,- Schrijf je in via de Facebook pagina van John Frieda. Goodluck!

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest