VIDEO / 7 BEAUTY ESSENTIALS VOOR DE HERFST

In de maand oktober zal mijn YouTube kanaal helemaal in het teken staan van mijn favorite time of the year, herfst!! Ik begin met deze video, mijn 7 beauty essentials. Volgende week zal het tweede gedeelte van de video laten zien die in het teken zal staan van mijn 7 fashion essentials. Ook zullen er herfst inspired makeup tutorials komen en gezellige lookbooks met een hoop herfst proof outfits!

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Geniet van jullie zondagje en ik spreek jullie morgen weer! X

p.s Je kunt je hier abonneren op mijn YouTube kanaal!

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • Heerlijke video om te zien op de zondagochtend. Je haar en make-up zit ook erg mooi hier! Ik ga zaterdag eens even kijken voor de oogschaduws bij KIKO!

  • Gina

    Wat een onwijs leuke video, je straalt helemaal! Prachtige look heb je gemaakt en wat een mooie beauty producten voor de herfst! 🙂

  • We seem to have the same essentials! Those KIKO eyeshadows and the YSL Black Opium perfume are products I’ve been using recently too x

    http://my–socalledlife.blogspot.com.es/