THROWBACK THURSDAY / STREETS OF NYC

VAN ALLE New York lookjes was dit toch wel mijn favoriet, en gewoon helemaal vergeten met jullie  te delen! (blame it on the pregnancy brain).
Dit was de dag precies na de test, dé positieve zwangerschaps test. Het was een super warme dag in “The City” en dus we besloten naar Central Park te gaan waar we de hele dag heerlijk gewandeld, gevaren en gepicknickt hebben. Ahh take me back please!!

Zo grappig om de foto’s en de video’s terug te kijken die we daar hebben gemaakt. Wij wisten het toen gewoon al en moesten het nog geheim houden wat ik zo moeilijk vond! Ik wilde het nieuws het liefst van de Empire State Building af schreeuwen, maar hield me in gelukkig 😉

Dit fantastische groene Designer Remix jurkje is nu in de sale trouwens! Wat ik zo fijn vind aan dit soort jurkjes is dat het super makkelijk af te stylen is. Het heeft bijna niks nodig (op een paar schoenen na dan 😉. Ideaal voor de zomer!

Xxx Rosanna

I’m Wearing Jurk Designer Remix / Sunnies Celine / Tas Celine / Boots Balenciaga

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest