SUMMER DRESS #STYLETHEBUMP

EEN KLEIN mini bumpje was het toen nog want hier was ik denk ik rond de 16 weekjes. Een maandje geleden toen we nog in Lissabon waren! Bij het Memmo Hotel in Principe Real om precies te zijn. Mega aanrader om te slapen als je in Lissabon bent, zo mooi en fijn daar!

Van dit jurkje heb ik zoveel plezier. Omdat het een omslag jurkje is is het ideaal om deze zomer te dragen met een groeiend baby buikje. Je kan ‘m namelijk zo los/strak dragen als je zelf wil en je buikje komt er heel mooi in uit! En de baby Blue kleur past natuurlijk helemaal 😉

Ik heb ‘m gecombineerd met mijn lievelings sandaaltjes van Isabel Marant, ze lopen helaas nog steeds vréselijk maar zijn veel te mooi om te laten staan (story of my life) en mijn mooie Gucci vriendin!

Xxxx Rosanna

I’m Wearing Topshop Dress / MiuMiu Sunnies / Isabel Marant Sandals

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest