#STYLETHEBUMP SUMMER DRESSES

IK BEN ZO verliefd op de foto’s die Milan van dit lookje in Lissabon heeft geschoten. Hij is echt de allerbeste fotograaf die ik mijn kan wensen. Anyways! De #styledebump lookjes komen nu écht jullie kant op aangezien mijn buikje steeds sneller en sneller aan het groeien is! Nu nog een heel bescheiden bolletje maar ben héél benieuwd hoe ik er over een paar maandjes bij loop 😉

Dit jurkje van Zara was mijn ultieme favoriete zomer jurkje, want: lekker wijd, romantisch en bohemian. Blame it on the pregnancy brain maar ik ben dit jurkje tot mijn grote spijt dus vergeten in ons hotel en is niet gevonden 🙁
ZO jammer want het was echt mijn favorietje. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Van een lieve lezeres heb ik begrepen dat ze het jurkje nog wel instore gevonden had in de sale bij de Zara dus mijn zoektocht gaat verder.. to be continued..

Ik heb het jurkje gecombineerd met roze all stars om het romantische jurkje een beetje te downgraden en nét iets stoerder te maken. Mijn favo hoedje, Gucci vriendin et voila!

Xxx, Rosanna

I’m Wearing Zara Dress / Lack of Color Hoedje / Sneakers All Stars / Tas Gucci

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest