SHOP FEESTJE @ BATAVIA STAD FASHION OUTLET

CONFESSION TIME Echt offline shoppen doe ik stiekem bijna niet meer. Ik zit veel rond te snuffelen online en doe mijn aankopen 9 van de 10 keer op het wereldwijde web. Makkelijk, ja! Maar is de ervaring leuker dan de rekken afgaan, de materialen voelen en opzoek gaan naar hét perfecte item, nee eigenlijk niet.

Ik mis de beleving van het shoppen, de shopping bags en aan het einde van de shopping spree je mooie aankopen bekijken. Koffietje doen tussendoor, lekker lunchen. Er echt een momentje van maken in plaats van snel online je bestelling plaatsen.

En zo gingen Milan en ik samen op pad naar Batavia Stad! Een shopping date, ja ja samen met mijn vriend. Ook hij koopt net als ik niet zo veel offline en dus had hij ook wel zin in een dagje shoppings. We stapten in de Fashion Shuttle die je vanaf Centraal Station Amsterdam in 1 rechte lijn voor de deur van Batavia Stad afzet, ideaal!

Eenmaal in Batavia Stad aangekomen maakte we eerst een stop bij een super leuk koffietentje, Chocolate Company Café. Daarna was het tijd om lekker de winkels af te gaan en de collecties te ontdekken! Ik had al een paar winkels op mijn lijstje staan die ik heel graag wilde doorspitten, waaronder The Sunglasses Hut, Scotch&Soda, Noppies (voor onze kleine boy), Denham, Levi’s en Nike.

Batavia Stad bestaat uit 150 winkels met meer dan 250 merken en hebben in mei een heel mooi nieuw gedeelte geopend met 45 nieuwe winkels als Marlies Dekkers, Fred de la Bretoniere, Adidas, Tommy Hilfiger, Noppies, G-star en Guess.

Wat ik persoonlijk super leuk aan Batavia Stad vind is dat het mega toegankelijk is voor iedereen. Je hebt er high-end merken als Micheal Kors en Armani, de klassiekers als Polo Ralph Lauren en Tommy Hilfiger maar ook merken als Scotch&Soda, G-star en Denham kun je er vinden. Ook zijn er genoeg leuke zaakjes om lekker koffie te drinken, te lunchen en te dineren.

Omdat de zwangerschapshormonen door mijn lijf gierden had ik last van onwijze keuzestress en ben ik alleen geslaagd voor onze kleine boy bij Noppies. Ik heb zoveel leuke items voor hem gescoord waar ik zo blij mee ben! Al mijn aankoopjes kunnen jullie in mijn video zien. Milan was heel goed geslaagd bij  o.a. Denham en Calvin Klein.

Op onderstaande foto zie je een super tof Bordeaux leopard pak hangen van Scotch&Soda waar ik stiekem heel veel spijt van heb dat ik deze niet heb meegenomen. Binnenkort maar weer snel terug als de kleine boy er is en ik niet meer hoef rond te waggelen met mijn dikke buik 😉

Mocht je een bezoekje aan Batavia Stad willen gaan plannen zou ik tijdens het Black Friday Event van 24 t/m 26 november gaan! Want: nog meer kortingen! Je krijgt 4 stickers met 25% extra korting. Score! Meer info vind je hier.

Bekijk ons bezoekje naar Batavia Stad ook in mijn video waar ik jullie o.a. ook mijn aankoopjes laat zien!

Xx Rosanna

 

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
 • Ah echt een leuke post! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Angela Booij

  Heerlijk video weer en leuk dat je ook weer wat op je blog zet! Mooie foto’s, ik denk dat ik binnenkort ook maar is naar Bataviastad toe ga! Nog nooit geweest .. #shameonme

  En wauw you’re looking SO good!! Pretty mommy to be <3

  Liefs X

 • Rosie Urry (Wears Rosie)

  Love the leopard print trousers!!!

  Rosie | wearsrosie.com

 • Wauw die foto achter het glas is echt prachtig, liefde voor de outfit!