MIJN TOP 5 FAVORIETE FOUNDATIONS

Vandaag laat ik jullie mijn top 5 favoriete foundations zien! Ik hoop dat jullie hier misschien iets aan hebben aangezien het soms super lastig is een goede keuze te maken in de wereld die foundations heet. Een goede tip is om altijd even een testertje te vragen bij de counter zodat je thuis in goed daglicht eerst even zelf kan kijken. Dit is wat ik zelf altijd eerst doe voordat ik een foundation koop om een miskoop te voorkomen.

Mochten jullie nog leuke ideeen voor video’s hebben hoor ik het graag. Morgen staat er om 09:00 uur weer een nieuwe weekvlog voor jullie op de planning. Enjoy!

Xx Rosanna

P.s Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • Styled by Romy

    Mooie video heb je weer gemaakt. Zelf gebruik ik geen foundation, maar liever een BB-cream van bijvoorbeeld Paula’s Choice.

    http://www.styledbyromy.nl

  • Marjolein de Haan

    Leuke video. Wat ik alleen wel mis zijn de kleurnamen van de foundation die je gebruikt. Van L’Oreal noem je die wel maar van de rest niet. Ik gebruik een BB cream van Bobbi Brown in de kleur ‘Light’. Dit merk heeft heel veel kleuren van heel licht naar heel donker. Erg fijn! Groetjes, Marjolein