MIJN MUST HAVE ITEMS VOOR ELOI

TOEN IK in verwachting was van Eloi wilde ik natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn en alles aanschaffen wat ik maar nodig zou kunnen hebben voor de grote dag. Na uren snuffelen naar verschillende uitzetlijsten en kan ik toch wel zeggen dat ik werkelijk alles heb gekocht wat er maar op die lijsten te vinden was. Van flanellen hydrofiele doeken tot aluminium kruiken en van navel bandjes tot manicure setjes.

Diep van binnen wist ik dat het écht niet nodig zou zijn om de gehele uitzetlijst in huis te halen. Maar ik denk dat alle first time mommies wel kunnen beamen dat je niets aan het toeval wil overlaten en zo goed mogelijk voorbereid wilt zijn.

Nou is het zo dat er een heel scala aan items en producten nog onaangeraakt in de kast liggen dus dacht ik, laat ik een aantal items met jullie delen die ik heel erg handig vind en dagelijks met heel veel plezier gebruik! Ook deel ik een aantal mooie producten met linkjes zodat je hopelijk wat inspiratie kan op doen en lekker kan shoppen!

Babynestje – Super handig en wat mij betreft echt een must have voor je kleintje. Ik gebruik het ding elke dag en Eloi ligt er ook heel graag in te spelen of te slapen. Ik heb er zelf 1 van Sleepyhead met een super leuk printje. Toen Eloi net geboren was lag hij in zijn Sleepyhead tussen ons in te slapen. In het begin super handig want je wil je kleine zo dicht mogelijk bij je hebben op een zo veilig mogelijke manier.

Hydrofiele Doeken – Iedereen zei het al, je kan er niet genoeg van hebben en dat is inderdaad waar. Ik gebruik ze overal voor. Tijdens het voeden, als spuugdoekje, afdrogen na het badje, inbakeren, in zijn bedje, wagen of in de Sleepyhead. Je kan echt niet zonder. Waar gebruiken jullie deze doeken nog meer voor?

Slaapzak/FootMuff – Of ook wel een Foot Muff genoemd. Ik gebruik deze dagelijks voor in de kinderwagen om Eloi lekker warm te houden maar tegenwoordig ook voor in de box als hij een middagslaapje gaat doen (als hij eindelijk een middag slaapje doet, haha). Hij ligt hier heerlijk rustig in te slapen, blijft lekker warm want hij kan zijn dekentje niet weg trappen en is ook heel handig voor on the go!

Speel/Boxkleed – Een fijn zacht kleed voor in de box maar die je ook op de grond kan leggen om met je kleintje op te spelen. Ook fijn wanneer je een babygym aanschaft zodat hij lekker kan spelen.

Draagzak/doek – Niet iedere baby vind dit fijn maar Eloi loves it. Wanneer hij een beetje huilerig en hangerig is (vooral tijdens zijn “sprongetjes”) ontspant hij direct wanneer hij in de draagdoek zit en valt hij heel rustig in slaap. Ik gebruik de draagdoek thuis ontzettend vaak omdat ik dan ook mijn handen vrij heb en bijvoorbeeld, as we speak, deze blogpost kan schrijven 😉

Dit zijn een aantal items waar wij heel veel plezier van hebben en dagelijks gebruiken. Naast natuurlijk de praktische spullen als flesjes, kolfapparaat etc. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad en ben natuurlijk heel erg benieuwd welke items jullie heel graag gebruiken en niet zonder kunnen?

  1. Rotan Wiegje / 2. Foot Muff Nobodinoz / 3. Speen Natursutten / 4. Pakje Trixie / 5. Rammelaar Konges Slojd / 6. Babynestje Konges Slojd / 7. Hydrofiele Doeken Konges Slojd / 8. Wikkeldoek Jollein / 9. Handoek en Washand Number 74 / 10. Speelkleed Mies&Co
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest