HAIR FASHION NIGHT / MY FAVOURITE HAIR STYLES!

Vandaag is het zo ver, dan start de L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night in Amsterdam en vanaf morgen bij een L’Oréal Professionnel salon bij jou in de buurt! Op 31 mei, 1 en 2 juni kun jij jouw hairdo gratis laten omtoveren door een top stylist van L’Oréal Professionnel. Je kunt je heel makkelijk inschrijven voor een gratis behandeling van 20 minuten, kijk hier welke salon het dichtstbijzijnde is en schrijf je nu in!

Ik ben heel benieuwd welke look jouw favoriet is? Ik heb onderstaand mijn 4 favorieten laten zien. Toen ik tevoorschijn kwam met de 2 knotjes op mijn hoofd moest Milan zijn lach een beetje inhouden! Hij vond mij op Minnie Mouse lijken, ik zie dat alleen maar als een mooi compliment (sort of, hij bedoelde het vast goed). Ik vind het een perfecte festival hairdo, net als de 2 vlechtjes trouwens. Super boho als je de vlechtjes iets losser draagt en vooraf een mooie lichte krul in je haar zet.

Schrijf je nu in voor een gratis behandeling bij jou in de buurt en zie ik jou vanavond tijdens de Fashion Hair Night Kick-off event in Amsterdam?

Xx Rosanna

GIF

kapsels-krullen hair-fashion-night-looks-1 hair-fashion-night-looks-3 hair-fashion-night-looks-2 kapsels-sleek

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest