HERFST EDIT / EVERYDAY HERFST MAKE-UP TUTORIAL

Een nieuwe make-up tutorial! Zoals ik jullie al eerder vertelde pas ik mijn make-up (en skincare) altijd per seizoen aan. Nu we midden in de herfst zitten kies ik sneller voor een foundation die meer coverage geeft en een mooie donkere lipstick. Vandaag laat ik jullie mijn everyday make-up routine zien. Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden!

Ik upload iedere woensdag avond en zondag een nieuwe video, abonneer je op mijn kanaal om up to date te blijven van mijn nieuwe video’s! Zondag laat ik weer een nieuwe VLOG zien, mochten jullie nog leuke requests hebben let me know!

-XXX-

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
 • Laure

  Volgens mij is de kleur van de lipstick paars!:-)

  Waar is je leuke bloesje van?

  • Haha thanks 😉 Mijn blousje is van Ganni! X

 • leonie

  Welke kleur gebruik je van het wenkbrauw potlood? Vind ‘m heel mooi 😀 leuk vlogje!

  • Dankjewel Leonie! Ik gebruik de kleur Medium Brown! X

 • Leuke film, fijne duidelijke tutorial! Klein beetje pruim/aubergine kleur die lipstick, love it! Staat je goed.