DE BABYKAMER

DAAR stond ik dan, vol verwachting en hoogzwanger van onze liefste Eloi. Met mijn dikke bolle buik de dagen aan het aftellen. Ik was 37 weken zwanger toen we deze foto’s schoten. Nog geen idee wat ons te wachten stond en wanneer hij eindelijk in ons leven zou komen. Heel eerlijk, stiekem heb ik een beetje heimwee naar die tijd. Dan heb ik het zeker niet over de ongemakken van de dikke buik, maar het genieten van de voorpret. Het nog geen idee hebben wat voor moois ons te wachten stond, onze lieve heerlijke zoon.

Als ik nu naar deze foto’s kijk, of naar mijn vlogs die we in de laatste weken maakte voel ik mij helemaal nostalgisch worden. Al is het nog zo kort geleden.

De babykamer vond ik een heerlijk project om mee bezig te zijn. Uren kon ik op Pinterest inspiratie opdoen. Ik ben super blij met het resultaat! Een dromerig sfeertje met de sterren en dieren invloeden. Eloi heeft er nog geen minuut geslapen maar dat komt wel zodra hij daar aan toe is. Nu nog lekker in zijn wiegje dichtbij mama en papa.

In mijn Babykamer Tour video vertel ik jullie waar alles vandaan komt!

 

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest