BABY KAMER INSPIRATIE #BELLYROSE

IK KAN mij uren en uren vermaken op Pinterest. Voor ik zwanger was al, maar nu helemaal! En ik zal eerlijk toegeven dat de laatste tijd mijn pins voornamelijk bestaan uit #babyspam. Can’t help it. Vooral véél inspiratie voor de babykamer. Oke, oke en heel veel mega schattige baby pakjes en plaatjes..

We hebben best een grote ruimte om mee te werken dus we kunnen er straks een heel gezellig, peaceful en een touch of boho kamertje van maken. Niet te veel poespas, mooie neutrale tinten en een lekkere dikke stoel waar we in kunnen ploffen tijdens slapeloze nachten. Kan niet wachten om te gaan beginnen met shoppen!

Ik kwam trouwens deze geweldige IKEA hack tegen, ik denk dat we deze wel gaan DIY-en.. Hoe leuk? (Moet alleen iemand vinden die een beetje handig is want ik heb twee linkerhanden, haha)

Happy Sunday!

Xx Rosanna

Alle beelden heb ik gevonden op Pinterest

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • Nathalie

    Mega leuke inspiratie voor de babykamer….. Succes met de Ikea Hack. Gaat jullie vast lukken…..

  • Lady

    Super leuk! Misschien kun je hier ook toffe inspiratie vandaan halen: https://www.biano.nl/producten/babykamers