BABY CONTENT

ZOALS jullie waarschijnlijk al weten via Instagram of mijn YouTube kanaal verwachten wij in december a little one! Ontzettend bijzonder en spannend tegelijkertijd want, wat kan ik straks allemaal gaan verwachten? Omdat iedere zwangerschap en bevalling anders is is het zo moeilijk om je voor te bereiden. Iedereen geeft mij daarom ook het advies om er lekker van te genieten en het allemaal maar “over mij heen te laten komen”. Iets wat ik heel moeilijk vind want ik ben namelijk best een control freak!

Omdat dit natuurlijk een mega groot nieuw avontuur is lijkt het mij heel leuk om ook via mijn blog een groot deel met jullie te gaan delen! Babykamer inspiratie, een soort dagboek van hoe ik mijn zwangerschap ervaar, schattige kleertjes en wat draag je als ik zo dadelijk met een dikke bolle buik rond loop? Er zijn meer dan genoeg geweldige mommy bloggers out there die veel meer in zullen gaan op de details en “how to’s”, uitzet lijsten en what not. Hier zal ik niet echt over gaan schrijven, maar hoop jullie te kunnen inspireren met wat ik al jaren doe op BILLIE ROSE, namelijk outfits, interieur en lifestyle maar dan ook gericht op baby (a.k.a Baby Gino).

En ja, jullie lezen het goed! Geen Engels. Aangezien ik al jaren en jaren in het Engels blog vond ik deze stap heel erg lastig en heb ik hier heel lang over na moeten denken. Maar als ik goed naar mijn blog demografie kijk zijn er toch véél meer Nederlandse lezers. En vind ik de combinatie met mijn Nederlandstalig YouTube kanaal ook veel logischer. Er zullen zo nu en dan wel wat Engelse artikelen verschijnen, misschien niet heel consistent, maar omdat er nog wel veel trouwe “niet Nederlandse” lezers zijn en internationale samenwerkingen is een combi van beide talen toch beter. Instagram zal Engels blijven maar mijn blog en YouTube kanaal vanaf nu (voornamelijk) in het Nederlands!

Ik ben super benieuwd wat jullie hier van vinden. Wat ik ook heel leuk zou vinden is om van jullie te horen wat jullie graag aan baby content op mijn blog willen zien? Ben benieuwd!!

Liefs, Rosanna

Beelden gevonden via Pinterest

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • Nathalie

    Hi Rosanna, zo te lezen heb je een weloverwogen keuze gemaakt om je blog voornamelijk in het Nederlands voort te zetten. Goede keuze hoor. Erg leuk als je “ons” meeneemt op babykamer inspiratie, etc. Nogmaals van harte gefeliciteerd en ik wens je een fijne zwangerschap toe. En ik hoop dat Milan heel veel mooie foto’s van je maakt. Maar het is zo’n topfotograaf, dus dat zit wel goed. ?

    • Zo lief je comments altijd, dankjewel Nathalie! Ben blij dat je het leuk vind!! Ik heb er zelf ook helemaal zin in. XX

  • These pictures are so lovely 🙂
    Miki xx

    https://littletasteofbeauty.blogspot.it/