ALLEEN MAAR JURKJES #BELLYROSE

JURKJES zijn mijn beste vriendinnen op het moment. Iedere ochtend is het weer een groot raadsel wat ik aan moet trekken en nu het weer nog lekker warm/benauwd is zijn jurkjes de beste optie. Vooral nu met een serieus groeiend baby buikje! 😉

Ik koop mijn jurkjes nu 1 of 2 maatjes groter zodat de baby bump er in past! Ik was sowieso al fan van een oversized fit dus dat komt nu helemaal goed uit. Dit knal rode exemplaar van ASOS is mijn current fave. Het stofje is heerlijk luchtig, valt mooi en super easy te combineren.

In Ibiza combineerde ik het jurkje met mijn biggetjes roze Fred de la Bretonaire x Yara espadrilles die heerlijk zitten en veel gouden sierraadjes om het geheel een beetje boho af te stylen. <3

Mijn favoriete zomer accessoire is dit mega schattige rieten tasje. Volgens mij verkrijgbaar bij ieder stalletje in Bali maar ik heb hem gevonden bij Nuvo Niche!

Happy Monday!

I’m Wearing Dress ASOS / Bag Nuvo Niche / Sunnies Rayban / Shoes Fred de la Bretonaire x Yara

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest